Naar boven

A Fish Named Fred

A Fish Named Fred
A Fish named FredOverhemden met kleurrijke prints

A Fish named Fred is een Nederlands modemerk en daagt je uit om “out of the bowl” te denken! De originele en kleurrijke elementen gecombineerd met luxe materialen zorgen voor een glimlach bij elke man! De overhemden van A Fish named Fred kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een chino of een jeans. Het is aan jou. Elk seizoen gaat het team van A Fish named Fred op zoek naar nieuwe, kleurrijke prints. Komt dat even goed uit als je voor de spontane Smart Casual-look wilt gaan! Laat je verrassen door de spontane dessins en haak aan met de humor in je outfit.

A Fish Named Fred online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van A Fish Named Fred is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 11 00.

 

Vergelijkbare mannenmode vind je bij;

Blue Industry | Carl Gross