Naar boven

A Fish Named Fred

A Fish Named Fred
A Fish named Fred

Een goede vangst met A Fish named Fred

A Fish named Fred is een Nederlands modemerk en daagt je uit om “out of the bowl” te denken! De originele en kleurrijke elementen gecombineerd met luxe materialen zorgen voor een glimlach bij elke man! De overhemden van A Fish named Fred kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met een chino of een jeans. Het is aan jou!

Overhemden met kleurrijke prints

Elk seizoen gaat het team van A Fish named Fred op zoek naar nieuwe, kleurrijke prints. Komt dat even goed uit als je voor de spontane Smart Casual-look wilt gaan! Laat je verrassen door de spontane dessins en haak aan met de humor in je outfit.

Online shoppen of rustig shoppen in Mierlo

Bij Lenssen Mannenmode vind je elk seizoen een mooie collectie overhemden van A Fish named Fred. Bekijk op je gemak de grappige motieven en nog meer mannenmode in de winkel. Je bent van harte welkom om met persoonlijke aandacht en onder het genot van een goede kop koffie je nieuwe outfit uit te zoeken.

Nog meer keuze in overhemden

Kun je geen genoeg krijgen van de unieke overhemden van A Fish named Fred, maar is het tijd voor iets anders? Bekijk dan eens de luxe overhemden van Profuomo of de zeldzame shirts van BB Chum! Beide merken zijn nieuw in de collectie van Lenssen Mannenmode en hebben allebei een unieke uitstraling. 

Je kunt natuurlijk ook onze online collectie van overhemden bekijken! Klik hier voor een overzicht.