Naar boven

Aaiko

Aaiko

Aaiko

Aaiko - een geliefde merk met stoere details

Aaiko is in 2005 opgericht door modeontwerpster Pauline Brakenhoff. Met haar unieke ideeën die creëert ze elk seizoen een commerciële, creatieve collectie. De inspiratie haalt ze uit haar reizen over de hele wereld en vertaalt dit naar de mode. De naam Aaiko kun je op twee manieren vertalen: in het Oud Germaans betekend het "stoer", maar in het Japans staat Aaiko voor "geliefd". Deze twee contrasterende betekenissen vatten de essentie van Aaiko wel erg goed samen!

Shop het merk Aaiko bij Lenssen Manders Mode "voor haar" 

Zoals je hierboven kunt lezen heeft de collectie van Aaiko een mooie afwisseling tussen stoer en verfijnd, iets wat perfect past bij de vrouw die graag komt shoppen op de Style Shop. Kom dus gauw naar Mierlo en shop Aaiko tussen Rinascimento en Dayz!

Je bent zoals je bent

Aaiko weet hoe je in elkaar steekt: het ene moment wil je je van je beste kant laten zien en het volgende moment wil je lekker op de bank kunnen ploffen met standje "bankhangen" aan. Soms wil je krachtig voorkomen en op andere momenten wil je liever een zachte, integere kant laten zien. Aaiko houdt daar rekening mee. Er wordt op eigen wijze gecombineerd met vernieuwende technieken, uitstekende materialen en verfijnde details, zodat je altijd kunt rekenen op een met zorg samengestelde collectie.