Naar boven

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw
Amsterdams Blauw

Amsterdamse glorie in Mierlo

Amsterdams Blauw is een onderdeel van Scotch & Soda waarmee zij de standaarden van jeans op z'n kop wil zetten. De naam refereert aan de in de Gouden Eeuw geïmporteerde verf uit Japan en China en waarmee porselein beschilderd werd. Deze blauwe kleur is nog steeds aanwezig in Amsterdam. De dynamische jonge cultuur van Amsterdam speelt dan ook een grote rol in de collecties van Amsterdams Blauw. Samen met de extreme trends uit Japan vormt het een eigenzinnig, maar vooral spannend geheel. Helemaal niet standaard!

Gezellig shoppen in Mierlo

Voor een gezellig dagje shoppen ben je in Mierlo aan het juiste adres. De winkel Lenssen Mannenmode biedt de perfecte shopbeleving in Mierlo en omgeving. Amsterdams Blauw is in deze winkel te krijgen. Kom langs en we helpen je graag aan een nieuwe outfit!

Online shoppen bij Lenssen Mode Mierlo

Vanuit je luie stoel kun je met gemak de collectie van Amsterdams Blauw shoppen. Voor dames en heren zijn er diverse broeken, truien, vesten, shirts en tops verkrijgbaar. Wanneer je vóór 19.00 uur bestelt op werkdagen heb je je nieuwe outfit morgen al in huis! Nieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie of ben je benieuwd wat er in de winkel hangt? Natuurlijk ben je altijd welkom in Mierlo!

Familie van…

Amsterdams Blauw is familie van Scotch & Soda, de Casual mannencollectie, en vertegenwoordigd de jeanscollectie van Scotch & Soda. Scotch & Soda is verkrijgbaar bij Lenssen Mannenmode. Ook “het zusje van” met trendy damesmode kun je vinden bij Lenssen Manders Mode “voor haar”, Maison Scotch. Benieuwd naar de offline collectie van Amsterdams Blauw, Scotch & Soda en Maison Scotch? Kom dan een keertje langs in Mierlo.