Naar boven

Ana Alcazar

Ana Alcazar


Ana Alcazar voor de geklede, elegante vrouw

Twee zussen staan aan het roer van Ana Alcazar. Geïnpireerd door de runway en hun modellencarrière achterlatend hebben Beate en Jutta Ilzhöfer zich gestort om de mode zelf te beïnvloeden door hun eigen modelabel op te richten. Door hun haast natuurlijke intuïtie voor trends en de know how van de mode-industrie is elke collectie een schot in de roos. Hoogwaardige materialen en luxe afwerking zijn de standaard en het modisch inzicht van de zusjes maken Ana Alcazar een ware toevoeging voor je garderobe.

Rustig shoppen onder het genot van een kop koffie

Bij Lenssen Manders Mode "voor haar" in Mierlo kun je heerlijk rustig shoppen onder het genot van een kop koffie en de hulp van onze modeadviseuses. Neem je moeder, dochter of vriendin mee voor gezellig middagje shoppen en ga naar huis met een nieuwe outfit. De ruime paskamers maken het passen van de kleding aangenaam en door onze klimaatbeheersing is het altijd aangenaam qua temperatuur. 

Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661262. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in onze winkel.

Onderscheidend in haar jurken

Ana Alcazar is onderscheidend in haar jurken. De dames onder ons die al eens een jurk van Ana Alcazar ervaren hebben blijven terugkomen voor deze toppers. Uniek in design en de pasvormen zijn uitstekend. Twijfel je? Neem dan eens een kijkje in onze Style Shop en schiet eens zo'n jurk aan!