Naar boven

Ana Alcazar

Ana Alcazar


Voor de geklede, elegante vrouw

Twee zussen staan aan het roer van Ana Alcazar. Geïnpireerd door de runway en hun modellencarrière achterlatend hebben Beate en Jutta Ilzhöfer zich gestort om de mode zelf te beïnvloeden door hun eigen modelabel op te richten. Door hun haast natuurlijke intuïtie voor trends en de know how van de mode-industrie is elke collectie een schot in de roos. Hoogwaardige materialen en luxe afwerking zijn de standaard en het modisch inzicht van de zusjes maken Ana Alcazar een ware toevoeging voor je garderobe.

Ana Alcazar online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Ana Alcazaris online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Joseph Ribkoff | Rinascimento