Naar boven

Betty Barclay

Betty Barclay

Betty Barclay

Betty Barclay voor de geklede, elegante vrouw

Vrouwelijk damesmode met allure. De elegante vormen maken de collectie op en top vrouwelijk. Betty Barclay biedt de uitstekende keuze voor een zakelijke outfit, maar heeft ook een sportievere kant die wat meer comfort biedt. Je kan dus oneindig combineren en afwisselen van businesslook tot casual comfort. Informeer in onze winkel naar het actuele aanbod.

Rustig shoppen onder het genot van een kop koffie

Bij Lenssen Manders Mode "voor haar" in Mierlo kun je heerlijk rustig shoppen onder het genot van een kop koffie en de hulp van één van onze modeadviseuses. Neem je moeder, dochter of vriendin mee voor gezellig middagje shoppen en ga naar huis met een nieuwe outfit. De ruime paskamers maken het passen van de kleding aangenaam en door onze klimaatbeheersing is het altijd aangenaam qua temperatuur. 

Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661262. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in onze winkel.

Mooi damesmode in onze Style Shop

In de Style Shop is vollop mode verkrijgbaar met een klassiek randje. Grote merken als Gerry Weber, Roberto Sarto en Frank Walder kunnen daar natuurlijk niet bij ontbreken. Onze modeadviseuses helpen je graag bij het uitzoeken van je nieuwe outfit, óók als meer tijd nodig is om de perfecte outfit te vinden!