Naar boven

Björn Borg

Björn Borg
Björn Borg

Sportieve ondermode van Björn Borg

Björn Borg is hét bekende modemerk in sportieve ondermode. De collectie is in de loop der jaren uitgebreid met sportkleding, schoenen, tassen en heerlijke geurtjes. De Zweedse tennislegende Björn Borg staat altijd centraal in de collecties. Oogstrelend, adembenemend en langdurig zijn kenmerken van het Zweedse modemerk.

Elk jaar springen de boxers van Björn Borg in het oog. De altijd unieke boxers spreken boekdelen. 
Je vind nog meer sportieve mannenmode bij Naketano en Superdry.

Nieuwe soort boxers verkrijgbaar in Mierlo

Björn Borg is altijd druk om te innoveren en hoewel de onderbroek niet bepaald een innovatief item lijkt, toch is niets minder waar. De nieuwste boxers van Björn Borg zijn van een luxe kwaliteit materiaal die uitzonderlijk comfortabel zitten! Ook blijven de pijpjes van de boxer veel beter zitten en rollen niet op zoals de katoenen varianten. Echt de moeite waard om deze boxers de volgende keer uit te proberen! 

Op zoek naar een origineel cadeau?

Soms het een crime om leuk cadeau te vinden. Wij ervaren bij Lenssen Mannenmode regelmatig dat de vrolijke boxershorts worden gekocht als (een deel van) een cadeau. Misschien is het ook iets voor onder kerstboom, vaderdag of voor 'n verjaardag. In ieder geval is het super praktisch!

Björn Borg online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. De ondermode van Björn Borg is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Heb je iets op de webshop gezien dat je in Mierlo wilt komen halen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661100. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.