Naar boven

Blue Industry

Blue Industry
Blue IndustryBlue Industry eigentijds en onderscheidend

Het algemene uiterlijk van Blue Industry is clean. Elk kledingstuk van een collectie wordt met de grootste zorg ontworpen tot in de kleinste details. Desondanks is het geen ratjetoe, maar nou juist een overzichtelijke collectie. Daardoor is de kleding van Blue Industry gemakkelijk te combineren met je eigen garderobe, waardoor het geheel eigentijds en onderscheidend is. Steeds meer zie je mannen smart casual gekleed: stoer jeans, clean shirt en mooi colbert. Verwissel je de broek voor een nette pantalon, dan heeft je outfit meteen een nettere look. Voor elke gelegenheid kun je je in Blue Industry steken! De subtiele prints en bewerkingen geven de hele collectie iets extras zonder opvallende accenten. Geraffineerd maar nog steeds in de vertrouwde smart casual stijl! 

Blue Industry online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Blue Industry is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo.

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 11 00.


Vergelijkbare mannenmode vind je bij;

State of Art | Jackett & Sons