Naar boven

Blue Industry

Blue Industry
Blue Industry

Blue Industry eigentijds en onderscheidend

Het algemene uiterlijk van Blue Industry is clean. Elk kledingstuk van een collectie wordt met de grootste zorg ontworpen tot in de kleinste details. Desondanks is het geen ratjetoe, maar nou juist een overzichtelijke collectie. Daardoor is de kleding van Blue Industry gemakkelijk te combineren met je eigen garderobe, waardoor het geheel eigentijds en onderscheidend is. Steeds meer zie je mannen smart casual gekleed: stoer jeans, clean shirt en mooi colbert. Verwissel je de broek voor een nette pantalon, dan heeft je outfit meteen een nettere look. Voor elke gelegenheid kun je je in Blue Industry steken!

De subtiele prints en bewerkingen geven de hele collectie iets extras zonder opvallende accenten. Geraffineerd maar nog steeds in de vertrouwde smart casual stijl!

Trendy colberts van Blue Industry

Blue Industry begrijpt je helemaal! Je wilt niet elke dag met dezelfde colbert de deur uit stappen om elke dag weer hetzelfde te moeten doen. Jij bepaalt zelf welke kant je uit gaat in je dynamische leven en die flexibiliteit heb je ook nodig in je outfit. Vernieuwende materialen en bewerkingstechnieken zijn bij Blue Industry eerder standaard dan uitzonderlijk, en dat komt jouw look alleen maar ten goede.

Blue Industry online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. De collectie van Blue Industry is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661100. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel. 

Mix & Match met Blue Industry

Lenssen Mannenmode begrijpt dat je niet alleen maar items hebt van Blue Industry, maar dat je graag combineert met wat er al in je kledingkast ligt of je wilt er gewoon iets bij zoeken uit de winkel. Kijk eens voor de verandering bij de colberts van Born with Appetite, Stones of Jackett & Sons. Ook zij hebben mooie colberts die je voor een smart casual look of een smart business look. Hoewel je alles heel geraffineerd kunt stylen, blijft er sprake van een vleugje nonchalance. Een uitgesproken herenschoen van Rehab zou daar perfect bij aansluiten!