Naar boven

Born with Appetite

Born with Appetite
Born with Appetite

Gedurfde collectie van Born with Appetite voor hem

Dit jonge modelabel is hard aan het werk om naar de top te klimmen. De jonge, frisse kijk op mode zorgt voor een vernieuwend, modisch beeld. Karaktervol en van hoogwaardige kwaliteit zijn kernwoorden van Born with Appetite. De lust voor high fashion in een betaalbare vorm maakt van Born with Appetite gedurfde collecties. 

Shoppen in Mierlo met een kop cappuccino na

Ideaal shoppen voor mannen in de regio Eindhoven: bij Lenssen Mannenmode in Mierlo vind je ruim 50 merken onder één dak! Daarmee kunnen wij gemakkelijk iedere man in het nieuw steken, of het nu gaat om een stoere jeans, een zakelijke outfit of gewoon sportieve casualwear. Het ruime aanbod, ook in schoenen en andere accessoires maken je outfit meteen compleet. Je hoeft dus nog maar naar één winkel te gaan, de droom van elke man! Na afloop heb je dan ook zeker een goede kop koffie verdient, gratis!

Born with Appetite online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. De collectie van Born with Appetite is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar: 0492-661100. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel. 

Vergelijkbare merken van Born with Appetite
Vind je de stijl en de colberts van Born with Appetite goed passen bij jouw stijl, maar ben je nieuwsgierig naar alternatieven? Kijk dan eens bij de colberts van Jackett & Sons of Stones. Wij denken dat je hier ook wel eens bij kunt slagen! Wil je ook schoenen die qua stijl mee gaan? Probeer dan eens een schoen van Rehab. Uitstekende kwaliteit lederen schoenen met unieke leerbewerkingen en textuurcombinaties. Een aanrader dus!