Naar boven

Bridget the Label

Bridget the Label
Bridget the Label

De shirts van Bridget the Label passen overal bij

Bridget Maasland was al jong toen ze in aanraking kwam met fashion en dat heeft haar nooit los gelaten. Uiteindelijk heeft ze haar droom verwezenlijkt en een eigen modelabel opgezet. Drie pijlers zijn doorgevoerd in de collecties van Bridget the Label: de persoonlijkheid van Bridget, iedereen moet de kleding kunnen dragen en het moet goed betaalbaar zijn. De shirts van Bridget kunnen overal op of onder gedragen worden.
Mooie, gedetailleerde prints met hier en daar wat toevoegingen maken de shirts perfect te combineren met je eigen garderobe! Erg leuk met een lang, gebreid vest!

Bridget the Label online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. De collectie van Bridget the Label is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Heb je iets gezien op de webshop dat je graag wilt komen passen in de winkel? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661262. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.

Ben jij een echte shirtjesfreak?

Kijk dan ook eens bij de toppertjes van Catwalk Junkie! Deze zullen je vast en zeker ook aanstaan! Leuk om te combineren met een leuke broek van Five Units!