Naar boven

Bugatti

Bugatti
Bugatti

Klassiek en stijlvolle mode van Bugatti

De collecties van Bugatti worden elk seizoen met de grootste zorg samengesteld en elk kledingstuk wordt een gevoel voor kwaliteit en finesse afgewerkt. De echte uitwerking zit hem vooral in de details, de herkenbare pasvormen worden vooral speciaal door de gebruikte materialen, mooie breipatronen en bijpassende knopen. Op het eerste oog kan het eenvoudig overkomen, maar de verfijning is wel degelijk voelbaar.

Stel je outfit samen met deze merken

Als fan van Bugatti wil je ook wel eens een uitstapje maken naar een ander merk die je stijl compleet kan maken. Denk eens aan de overhemden van Giordano of aan een colbert van Roy Robson. Wij denken dat hier wel eens iets tussen kan zitten!

Ruime keuze casualwear in Mierlo

Bij Lenssen Mannenmode kun je terecht voor je dagelijkse outfit. Niet alleen vind je in de corner "Casuals & More" Bugatti, maar ook topmerken als State of Art, Fellows United en Vanguard vind je hier. Wij weten namelijk zeker dat je niet "winkel in, winkel uit" eindeloos moet herhalen, maar één winkel kan genoeg zijn om goed te doen slagen! Je raadt het al: daarvoor moet je echt in Mierlo zijn ;)

Heb je iets gezien op de webshop dat je wilt komen passen?

Dat is mooi! Maar bel ons even, zodat we voor je na kunnen kijken of het artikel wel op voorraad is in de winkel. De collecties van de winkel en de webshop verschillen namelijk en er kunnen artikelen op de webshop staan die wij niet verkopen in de winkel en vice versa. Bellen kan naar 0492-661100.