Naar boven

Carl Gross

Carl Gross

Carl Gross voor symphatieke zakenmannen

Carl Gross heeft zijn modelabel gebaseerd op drie pijlers: eerlijkheid, mannelijkheid en symphatie. Met tijdloze elegantie van de klassiekers en moderne trends worden kledingstukken meer dan het stuk op zich zelf. De uitstekende kwaliteit en het draagcomfort van de kostuums zorgen er voor dat je ze elke dag met veel plezier wil dragen. 

Mix&Match-kostuums van Carl Gross

Als extra service biedt Carl Gross Mix&Match-kostuums aan. Mix&Match-kostuums zijn kosttuums waarbij de pantalons en de colberts apart geprijsd zijn, zodat je flexibeler bent met het uit zoeken van de juiste maat pantalon en colberts. Zo kunnen wij nog je beter en makkelijker in het nieuw steken. Vraag ons gerust naar het huidige aanbod in Mix&Match-kostuums van Carl Gross. Ook Roy Robson heeft een mooie collectie aan Mix&Match-kostuums hangen in Mierlo. 

Het jonge broertje van Carl Gross

Ken je kwaliteit van de kostuums van Carl Gross, maar ben je eigenlijk op zoek naar een iets jongere look? Dan heeft Carl Gross zeker iets wat interessant voor je is, namelijk CG - Club of Gents. De hoge kwaliteit blijft gewaarborgd, maar de snit is over het algemeen iets slanker en heeft een jongere uitstraling. Bekijk hier snel ons online aanbod van CG - Club of Gents of kom naar Mierlo om onze collectie in de winkel te bekijken.

24/7 Carl Gross shoppen

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. De kostuums van Carl Gross zijn helaas niet allemaal online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, maar wel in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661100. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.