Naar boven

Cast Iron

Cast Iron
Cast IronRuig, mysterieus, stoer en gekleed

Cast Iron is ruig, mysterieus, mannelijk, stoer, maar ook gekleed. Deze kenmerken vind je ook terug in de Middeleeuwen, een tijd waarin ridders een grote rol speelden. Deze sfeer staat voor Cast Iron en zijn collecties. Het ruwe en ruige imago zie je door elke collectie heen, maar de draagcomfort wordt niet vergeten. Door nieuwe technieken en materialen is de kleding van Cast Iron prettig om te dragen. De identieke stijl van Cast Iron is naast de bijzondere elementen en details in de kleding ook zeer geschikt voor mannen met lange smalle armen. Onze ervaring is dat deze mannen vaak goed slagen bij een mooi item van Cast Iron, omdat deze iets langere mouwlengtes hanteren. Ook is Cast Iron niet bang om uitdagende coatings te gebruiken. Alles behalve doorsnee dus!

Cast Iron online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Cast Iron is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 11 00.

 

Vergelijkbare mannenmode vind je bij;

Denham | Genti