Naar boven

Cast Iron

Cast Iron
Cast Iron

Cast Iron voor ridders van nu

Cast Iron is ruig, mysterieus, mannelijk, stoer, maar ook gekleed. Deze kenmerken vind je ook terug in de Middeleeuwen, een tijd waarin ridders een grote rol speelden. Deze sfeer staat voor Cast Iron en zijn collecties. Het ruwe en ruige imago zie je door elke collectie heen, maar de draagcomfort wordt niet vergeten. Door nieuwe technieken en materialen is de kleding van Cast Iron prettig om te dragen.

De collectie van Cast Iron

De collectie van Cast Iron is de ultieme mix tussen denim en op maat gemaakte kleding. De met de hand bewerkte jeans van Cast Iron vormen de basis van elke collectie. De vervaging in kleur zorgt voor een algemeen vintage look, maar door het verschillend materiaalgebruik krijgt alles een gedetailleerde, maar vooral ruige look. Hier en daar zie je subtiele, natuurlijke prints in terug komen.

Houd jij wel van deze stijl? Dan is misschien Pearly King ook wel iets voor jou!

Waarom Cast Iron? No Guts, No Glory!

De identieke stijl van Cast Iron is naast de bijzondere elementen en details in de kleding ook zeer geschikt voor mannen met lange smalle armen. Onze ervaring is dat deze mannen vaak goed slagen bij een mooi item van Cast Iron, omdat deze iets langere mouwlengtes hanteren. Ook is Cast Iron niet bang om uitdagende coatings te gebruiken. Alles behalve doorsnee dus!

Cast Iron online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. De collectie van Cast Iron is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661100. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.