Naar boven

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie
Catwalk Junkie

Verslaafd aan Catwalk Junkie

Catwalk Junkie is ontstaan door een groep vrienden die snakten naar een manier om zich uit te drukken, maar bovenal een zoektocht startten naar orginaliteit. Wil jij ook wat anders dan anders, en daar een statement voor maken? Draag dan Catwalk Junkie en “don’t be a follower”!

“For those who are addicted to fashion but weren’t born to follow” – Catwalk Junkie

Shirts en tops van Catwalk Junkie

Elk seizoen heeft Catwalk Junkie een stoere, trendy collectie van nieuwe tops, shirts, truien en jurken. Het beste model shirt zie je elk seizoen in diverse uitvoeringen, het printje en de kleuren worden perfect aangepast naar de kleuren die op dat moment uitstekend aansluiten. Shop de topmodellen in de winkel, maar ook online! Wees er snel bij, want soms kan het snel gaan met de tops!

Heb je iets online op de webshop gezien dat je wilt komen passen? Neem dan eerst contact met ons op! De voorraad van de webshop verschilt namelijk van de winkel en we willen niet dat je teleurgesteld wordt. Bel dan even naar 0492-661262. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.

Fashionista's opgelet, er is nog méér fashion

Soms kun je er gewoon niet genoeg van krijgen en kun je dat ene leuke topje niet laten liggen. Wij willen je de kans niet ontnemen om nog meer mooie items te laten zien. Denk eens aan de stoere shirts van Fabienne Chapot. Je vindt het allemaal in de Trend, waar nog meer fashionforward merken te vinden zijn als Maison Scotch en Nikkie. Zien we je snel?