Naar boven

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie


Trendy fashion

Catwalk Junkie is ontstaan door een groep vrienden die snakten naar een manier om zich uit te drukken, maar bovenal een zoektocht startten naar orginaliteit. Wil jij ook wat anders dan anders, en daar een statement voor maken? Draag dan Catwalk Junkie en “don’t be a follower”! Elk seizoen heeft Catwalk Junkie een stoere, trendy collectie van nieuwe tops, shirts, truien en jurken. Het beste model shirt zie je elk seizoen in diverse uitvoeringen, het printje en de kleuren worden perfect aangepast naar de kleuren die op dat moment uitstekend aansluiten.

“For those who are addicted to fashion but weren’t born to follow” – Catwalk Junkie

Catwalk Junkie online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Catwalk Junkie is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo.

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Maison Scotch | Fabienne Chapot