Naar boven

CG Club of Gents

CG Club of Gents
CG-Club of Gents

CG-Club of Gents verkrijgbaar bij Lenssen Mannenmode

Lenssen Mannenmode heeft een uitgebreide collectie herenmode en voor elke man iets in huis. Graag willen wij je de collectie van CG-Club of Gents zelf laten ervaren, want alleen door aan te trekken kom je er achter of het iets voor je is. Helaas hebben wij deze collectie nog niet beschikbaar op onze webshop.

Join de "Club of Gents" bij Lenssen Mannenmode

CG-Club of Gents is de partner in business suits, zeker wanneer je van een moderne, trendy snit houdt. Als kleine broertje van Carl Gross weet CG-Club of Gents een jongere doelgroep te bereiken: de kostuums zijn smaller en scherper qua model, maar de hoge kwaliteit blijft gewaarborgd.

Strak in het pak - zakelijk en speciale gelegenheden

Wanneer je een kostuum nodig hebt voor een speciale gelegenheid, zoals trouwen, jubileum of een begrafenis, of er wordt op je werk verwacht dat je er netjes gekleed op staat, dan ben je bij Lenssen Mannenmode aan het juiste adres. Van complete business-suits van Stones voor de jonge man vanaf €299,- en strakke, trendy modepakken van CG-Club of Gents vanaf €399,- tot aan de high fashion sneakersuits van Benvenuto, wij hebben het allemaal.

Persoonlijk advies

Het Lenssen Mannenmode Team weet precies wat er in de winkel hangt, bovendien hebben ze verstand van zaken en staan ze klaar om iedereen van gedegen advies te voorzien. Zie je tussen de bomen het bos niet meer? Geen nood, want onze medewerkers zorgen ervoor dat jij stoer en fris gekleed gaat volgens de laatste modetrends!

Perfect fit van de je nieuwe outfit

Mag je nieuwe colbert net iets strakker of die spijkerbroek een centimeter of twee korter? Zoals je van ons bent gewend, staat service bij Lenssen Mannenmode voorop. Niet voor niets werken we al jaren met deskundige coupeuses die je kleren perfect op maat maken.

Lenssen Mannenmode cadeaucheque

Heerlijk om te krijgen (lees: en te verzilveren), maar vooral ook heel leuk om te geven: de cadeaucheque van Lenssen Mannenmode. Verkijgbaar in elk gewenst bedrag.

Coffee Corner

Even bijkomen tijdens het shoppen? Soms is het nodig. En dat kan gelukkig in de Coffee Corner. Lekker onder het genot van een kop koffie, cappuccino, latte macchiato of een glas thee, terwijl je in alle rust wat magazines doorbladert. Precies wat je nodig hebt om inspiratie op te doen voor je nieuwe garderobe!