Naar boven

Chasin'

Chasin'
Chasin

Chasin' verkrijgbaar bij Lenssen Mannenmode

Lenssen Mannenmode heeft een uitgebreide collectie herenmode en voor elke man iets in huis. Graag willen wij je de collectie van Chasin' zelf laten ervaren, want alleen door aan te trekken kom je er achter of het iets voor je is. Helaas hebben wij deze collectie nog niet beschikbaar op onze webshop.

#STRETCHYOUREGO met een jeans van Chasin'

Rebels. Gewaagd. Stoer. Wanneer jij je stijl moet omschrijven, dan zijn dat de kenmerken die het eerste bij je op komen. In je dynamische leven waarin jij en je maten elkaar regelmatig ontmoeten. Heerlijk buiten skateboarden of op je BMX de coolste jumps en trics maken die je adrenaline door je lichaam laten pompen. Daarbij heb je de juiste outfit bij nodig die je alle bewegingsvrijheid geeft die je nodig hebt, zoals één van de zoveel 5-pocket stretch jeans van Chasin'! 

Chasin' ft. DJ Julian Jordan | WE WILL NEVER STOP

DJ Julian Jordan belichaamt alles wat Chasin's mindset inhoudt: never stop! Julian Jordan is een opkomend talent in de reeks Nederlands glorie in de Dance-scene. Chasin' blijft ook doorgaan met typische collecties. Naast de EGO jeans die de deur uit vliegen zijn er ook gave T-shirts, sweaters en vesten in de collectie opgenomen om zo één complete style te creëren. All-over prints en logo-dragers zijn de meest voorkomende en herkenbare opdrukken van Chasin'.

Persoonlijk advies

Het Lenssen Mannenmode Team weet precies wat er in de winkel hangt, bovendien hebben ze verstand van zaken en staan ze klaar om iedereen van gedegen advies te voorzien. Zie je tussen de bomen het bos niet meer? Geen nood, want onze medewerkers zorgen ervoor dat jij stoer en fris gekleed gaat volgens de laatste modetrends!

Perfect fit van de je nieuwe outfit

Mag je nieuwe colbert net iets strakker of die spijkerbroek een centimeter of twee korter? Zoals je van ons bent gewend, staat service bij Lenssen Mannenmode voorop. Niet voor niets werken we al jaren met deskundige coupeuses die je kleren perfect op maat maken.

Lenssen Mannenmode cadeaucheque

Heerlijk om te krijgen (lees: en te verzilveren), maar vooral ook heel leuk om te geven: de cadeaucheque van Lenssen Mannenmode. Verkijgbaar in elk gewenst bedrag.

Coffee Corner

Even bijkomen tijdens het shoppen? Soms is het nodig. En dat kan gelukkig in de Coffee Corner. Lekker onder het genot van een kop koffie, cappuccino, latte macchiato of een glas thee, terwijl je in alle rust wat magazines doorbladert. Precies wat je nodig hebt om inspiratie op te doen voor je nieuwe garderobe!