Naar boven

DESOTO

DESOTO

Mooie overhemden en damesmode van DESOTO

DESOTO is een  Duits familiebedrijf dat specialiseert in het maken van kwalitatieve en stijlvolle overhemden en blouses. Het merk biedt een ruim assortiment aan verschillende pasvormen en stijlen. De overhemden en blouses van DESOTO zijn zo ontworpen dat ze een unieke en perfecte pasvorm hebben wat voor optimale bewegingsvrijheid zorgt. De ontwerpen zijn zeer geschikt voor de drukke dagen op kantoor. Dankzij het speciale materiaal hoeven de kledingstukken niet gestreken te worden en zijn ze dus direct klaar om gedragen te worden. De DESOTO heren overhemden zijn beschikbaar in diverse kleuren en stijlen. Bekijk het aanbod nu in onze webshop.

DESOTO online en offline verkrijgbaar

De webshop Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De mannen collectie van DESOTO is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. De vrouwen collectie is alleen verkrijgbaar in de fysieke winkel van Lenssen Manders Mode "voor haar". 

Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661100. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.


Vergelijkbare mode vind je bij...

Aaiko | Vanguard