Naar boven

Etage

Etage


Voor de eigentijdse stijlvolle vrouw

Etage onderscheidt zich door het aanbod aan jassen, jacks en bodywarmers die altijd van dezelfde uitstekende kwaliteit zijn. De Etage jassen zijn dan ook altijd prachtig afgewerkt en hebben ook een erg hoog draagcomfort. Voor het najaar en de winter is een goede jas of goed jack natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Etage heeft een groot aanbod aan comfortabele donsjack die heerlijk warm zijn maar toch ook lichtgewicht zijn. Zo heb je wel de warmte van de jas, maar niet het extra gewicht aan je hangen. Het Etage lichtgewicht donsjack blijft dan ook onverminderd populair.

Etage online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. 

De collectie van Etage is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Claudia Sträter | Expresso | Someday