Naar boven

Expresso

Expresso
Expresso

Expresso speciaal voor en door vrouwen gemaakt

Expresso wordt voor en door vrouwen gemaakt. Vrouwen weten zelf het beste wat goed werkt en wat haar mooier maakt. Op onze sterke punten moet een accent en de wat mindere punten moeten geraffineerd verbloemd worden. Je vrouwelijkheid wordt versterkt door de draagbare mode van Expresso, omdat ze de vuistregel van elegantie, originaliteit, comfort en individualiteit in elke maat doorvoeren.

Expresso online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. De collectie van Expresso is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661262. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.

Persoonlijk advies

Niets zo leuk als de start van een nieuw seizoen! Wat zijn de trendkleuren dit seizoen? Welke stijl is helemaal van nu? En hoe reageren onze klanten op de nieuwste ontwerpen?Het team van Lenssen Manders is razend benieuwd naar je reactie en de dames helpen je graag met het uitzoeken van je nieuwe outfit!

Perfect fit van de je nieuwe outfit

Heb jij je droomoutfit in onze winkel gevonden, maar moet hij nog perfect op maat gemaakt worden? Geen probleem, dat kunnen we! We hebben namelijk de beste coupeuses in huis die jou het werk graag uit handen nemen.

Lenssen Manders Modecheques

Wil je je geliefde, je beste vriendin, je moeder, je zus of wie dan ook feliciteren of gewoon eens verrassen? Geef dé Lenssen Manders Modecheque: het ideale cadeau voor fashionliefhebbers. Deze is voor elk gewenst bedrag te verkrijgen bij Lenssen Manders Mode "voor haar".

Fashion Café

Het is heerlijk om tijdens het shoppen even onderuitgezakt te lounchen in ons sfeervolle Fashion Café. Onder het genot van een kop koffie of thee kom je even bij van alle mode-impressies en blader je op je gemak door fashion magazines boordevol inspirerende trends.