Naar boven

Frank Lymann
Vrouwelijke kleding

Frank Lyman is een man die al vroeg precies wist wat hij wilde doen: vrouwen in alle leeftijdscategorieën kleden in mooie, vrouwelijke kleding. Deze missie streeft Frank al na sinds zijn achttiende, toen hij begon met werken in de mode-industrie van Canada. In 2001 kwam het moment dat hij zijn eigen modelabel oprichtte, een modelabel voor de zelfverzekerde vrouw dat hij naar zichzelf noemde.

Sinds de oprichting focust Frank Lyman zich op het produceren van kleding voor de moderne, tikkeltje rebelse vrouw. In de collectie van dit merk zijn onder andere broeken, truien, jurken, rokken, vesten en jassen opgenomen. Mooie prints, opvallende kleuren, mooie basics en echte eyecatchers: ze zijn allemaal te vinden in de bijzonder brede collectie van deze Canadese ontwerper. Daardoor zit er gegarandeerd iets naar ieders smaak tussen.

Frank Lymann verkrijgbaar bij Lenssen Manders

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Frank Lymann is verkrijgbaar in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij; 

Gerry Weber | Roberto Sarto | Frank Walder