Naar boven

Fuchs & Schmitt

Fuchs & Schmitt

Fuchs & Schmitt jassen en jacks verkrijgbaar bij Lenssen Manders Mode "voor haar"

Lenssen Manders Mode "voor haar" heeft een uitgebreide collectie damesmode voor elk kleedmoment. Graag willen wij je de collectie van Fuchs & Schmitt persoonlijk laten zien, want helaas hebben wij deze collectie nog niet beschikbaar op onze webshop. Vraag er gerust naar in onze winkel!

Het tijdloze karakter van Fuchs & Schmitt

Fuchs & Schmitt is een van origine Duits modelabel dat zich gespecialiseerd heeft in jassen. Het tijdloze karakter wat ze meegeven aan de collecties zorgt voor lang draagplezier van je jas. Van gewatteerde jas met een sportievere look tot stijlvolle mantels die elegantie uitdragen, Fuchs & Schmitt heeft het allemaal in huis. De verfijnde afwerking maakt de jassen niet alleen een perfecte aankoop, maar ook het feit dat de jassen van onderhoudsvriendelijk, ventilerend materiaal gemaakt zijn. Kom maar eens langs om de collectie te bekijken!

Persoonlijk advies

Niets zo leuk als de start van een nieuw seizoen! Wat zijn de trendkleuren dit seizoen? Welke stijl is helemaal van nu? En hoe reageren onze klanten op de nieuwste ontwerpen? Het team van Lenssen Manders is razend benieuwd naar je reactie en de dames helpen je graag met het uitzoeken van je nieuwe outfit!

Perfect fit van de je nieuwe outfit

Heb jij je droomoutfit in onze winkel gevonden, maar moet hij nog perfect op maat gemaakt worden? Geen probleem, dat kunnen we! We hebben namelijk de beste coupeuses in huis die jou het werk graag uit handen nemen.

Lenssen Manders Modecheques

Wil je je geliefde, je beste vriendin, je moeder, je zus of wie dan ook feliciteren of gewoon eens verrassen? Geef dé Lenssen Manders Modecheque: het ideale cadeau voor fashionliefhebbers. Deze is voor elk gewenst bedrag te verkrijgen bij Lenssen Manders Mode "voor haar".

Fashion Café

Het is heerlijk om tijdens het shoppen even onderuitgezakt te lounchen in ons sfeervolle Fashion Café. Onder het genot van een kop koffie of thee kom je even bij van alle mode-impressies en blader je op je gemak door fashion magazines boordevol inspirerende trends.