Naar boven

Fuchs Schmitt
Tijdloze karakter

Fuchs & Schmitt is een van origine Duits modelabel dat zich gespecialiseerd heeft in jassen. Het tijdloze karakter wat ze meegeven aan de collecties zorgt voor lang draagplezier van je jas. Van gewatteerde jas met een sportievere look tot stijlvolle mantels die elegantie uitdragen, Fuchs & Schmitt heeft het allemaal in huis. De verfijnde afwerking maakt de jassen niet alleen een perfecte aankoop, maar ook het feit dat de jassen van onderhoudsvriendelijk, ventilerend materiaal gemaakt zijn. Kom maar eens langs om de collectie te bekijken!

Fuchs & Schmitt online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Fuchs & Schmitt is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Beaumont | Rino & Pelle