Naar boven

Garcia

Garcia


Comforabele kledingstukken

Garcia staat voor vrijheid. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken in het leven, en niet doen wat anderen vinden dat je moet doen. Dat is de filosofie van dit merk. Om sterk in je schoen te staan en je eigen gang te kunnen gaan moet je goed en comfortabel gekleed zijn. Je moet uitstralen dat je de kleding die je draagt echt bewust gekozen hebt. Dat overtuigt. De Garcia kledinglijn voor vrouwen biedt veel comfortabele kledingstukken die toch ook altijd verleidelijk zijn. Jeans die het lichaam volgen, vesten die zacht om het lichaam heen vallen. Nauw aansluitende jurkjes en stoere parka’s. Bloesjes met een strikje of een nonchalant T-shirt met opschrift.

Garcia exclusief verkrijgbaar in onze winkel

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Garcia is helaas niet online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, maar wel in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode 'voor haar' in Mierlo. 

Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492 - 66 12 62. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in onze winkel.Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Opus | G-maxx | Yaya