Naar boven

Garcia

GarciaComforabele kledingstukken

Garcia staat voor vrijheid. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken in het leven, en niet doen wat anderen vinden dat je moet doen. Dat is de filosofie van dit merk. Om sterk in je schoen te staan en je eigen gang te kunnen gaan moet je goed en comfortabel gekleed zijn. Je moet uitstralen dat je de kleding die je draagt echt bewust gekozen hebt. Dat overtuigt. De Garcia kledinglijn voor vrouwen biedt veel comfortabele kledingstukken die toch ook altijd verleidelijk zijn. Jeans die het lichaam volgen, vesten die zacht om het lichaam heen vallen. Nauw aansluitende jurkjes en stoere parka’s. Bloesjes met een strikje of een nonchalant T-shirt met opschrift.

Garcia online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. 

De collectie van Garcia is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Opus | G-maxx | Yaya