Naar boven

Gate One

Gate OneSpecialist op het gebied van broeken en pantalons

Gate One is meer dan een kledingmerk met herenjassen. Het label heeft een duidelijke missie en wil naast het produceren van kleding ook vooral een fijne werkgever zijn. Maar voor ons is het bovenal een merk dat stoere herenkleding verkoopt, die jij met een grote klasse kunt dragen. 

Met de klassieke herenjassen ga je altijd goed gekleed de deur uit. De jacks zijn stevig en van zeer goede kwaliteit, waardoor je jaren met een jas van Gate One kunt doen. De productie vindt plaats in Vietnam en daarbij wordt veel aandacht besteed aan de zorg voor werknemers. Ook in het hoofdkantoor in Duitsland draait het om het welzijn van de werknemers. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving, waarin iedereen zijn of haar kwaliteiten optimaal kan benutten. En daardoor ontstaan de leukste collecties herenjassen!

Gate One online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Gate One is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 11 00.

 


Vergelijkbare mannenmode vind je ook bij;

Fellows United | Atelier Gardeur