Naar boven

Gerry Weber Edition

Gerry Weber Edition

Gerry Weber


Stijlvolle damesmode van Gerry Weber

Dames lopen weg met Gerry Weber. Altijd elegant, stijlvol en zeer comfortabel. Dat wil toch iedere dame? Gerry Weber is een internationaal bekend modelabel met stijlzekerheid. De hoogwaardige basics bieden de juiste basis voor elke outfit. Van daar uit is heel gemakkelijk de outfit persoonlijk af te stellen. De uitzonderlijke kwaliteit van Gerry Weber zorgt er voor dat je elke dag er tip top verzorgd uitziet! Gerry Weber Edition is de sportievere versie van Gerry Weber. Vlotte, kleurrijke shirts met bijpassende vesten en de basisbroeken vormen elk seizoen een totaalcollectie. 

Gerry Weber Casual online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Gerry Weber is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode 'voor haar' in Mierlo.

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Frank Walder | Betty Barclay | Taifun