Naar boven

Gerry Weber

Gerry Weber
Gerry Weber

Stijlvolle damesmode van Gerry Weber

Dames lopen weg met Gerry Weber. Altijd elegant, stijlvol en zeer comfortabel. Dat wil toch iedere dame? Gerry Weber is een internationaal bekend modelabel met stijlzekerheid. De hoogwaardige basics bieden de juiste basis voor elke outfit. Van daar uit is heel gemakkelijk de outfit persoonlijk af te stellen. De uitzonderlijke kwaliteit van Gerry Weber zorgt er voor dat je elke dag er tip top verzorgd uitziet! Naast een uitgebreide collectie van Gerry Weber hebben wij ook Gerry Weber Edition en Taifun in onze collectie.

Gerry Weber heeft alles in huis om het naar je zin te maken!


Sportieve, vlotte collectie van Gerry Weber Edition

Gerry Weber Edition is de sportievere versie van Gerry Weber. Vlotte, kleurrijke shirts met bijpassende vesten en de basisbroeken vormen elk seizoen een totaalcollectie. Van de Gerry Weber Edition hebben wij o.a. de volgende basisbroeken in de collectie:
  • Roxy: corrigeert de taille en oogt 1 maat kleiner!
  • Ivy: heeft een comfortabele taille en oogt 1 maat kleiner!

Gerry Weber en andere topmerken verkrijgbaar in de Style Shop

Gerry Weber is natuurlijk één van de topmerken dat al jaren in de collectie van Lenssen Manders Mode "voor haar" verkrijgbaar. Naast dit toppertje hebben we ook bijvoorbeeld Frank Walder en Betty Barclay standaard in onze collectie zitten. Je vind ze allemaal in onze Style Shop waar je nog véél meer comfortabele, elegante mode.