Naar boven

Gerry Weber

Gerry Weber
Gerry Weber


Stijlvolle damesmode van Gerry Weber

Dames lopen weg met Gerry Weber. Altijd elegant, stijlvol en zeer comfortabel. Dat wil toch iedere dame? Gerry Weber is een internationaal bekend modelabel met stijlzekerheid. De hoogwaardige basics bieden de juiste basis voor elke outfit. Van daar uit is heel gemakkelijk de outfit persoonlijk af te stellen. De uitzonderlijke kwaliteit van Gerry Weber zorgt er voor dat je elke dag er tip top verzorgd uitziet! Gerry Weber Edition is de sportievere versie van Gerry Weber. Vlotte, kleurrijke shirts met bijpassende vesten en de basisbroeken vormen elk seizoen een totaalcollectie. 

Gerry Weber online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Gerry Weber is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492 - 66 12 62. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel. Gerry Weber is natuurlijk één van de topmerken dat al jaren in de collectie van Lenssen Manders Mode "voor haar" verkrijgbaar.
Vergelijkbare damesmode vind je bij;
Frank Walder | Betty Barclay | Taifun