Naar boven

Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen
Zwarte elegantie voor de Nederlandse vrouw

De zwarte jurkjes van Juffrouw Jansen zijn speciaal voor de Nederlandse vrouw gemaakt en vormen al jaren de basis voor de collecties. Door de tijdloze elegantie en uitzonderlijk goede kwaliteit van het katoen kun je lang genieten van de jurkjes van Juffrouw Jansen. Je vrouwelijkheid wordt zeker benadrukt door de mooie strikken en plooien op de juiste plaatsen. Wil je lang plezier hebben van een zwart item van Juffrouw Jansen dan zul je geen spijt krijgen van je aankoop!

Naast zwart wordt er beperkt gebruik gemaakt van andere kleuren, zoals wit en kobaltblauw. Nieuwe brei-structruren geven een nieuwe twist aan de tijdloze modellen van Juffrouw Jansen. De klassiekers spelen een hoofdrol in de collectie en worden rijker gemaakt door zwarte, verschillende materialen. Door spannende samenstellingen in structuren zien we weer een up-to-date collectie zonder de typerende stijl van Juffrouw Jansen te verliezen. 

Juffrouw Jansen online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Juffrouw Jansen is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Someday | Studio Anneloes