Naar boven

Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen verkrijgbaar bij Lenssen Manders Mode "voor haar"

Lenssen Manders Mode "voor haar" heeft een uitgebreide collectie damesmode voor elk kleedmoment. Graag willen wij je de collectie van Juffrouw Jansen persoonlijk laten zien, want helaas hebben wij deze collectie nog niet beschikbaar op onze webshop. Vraag er gerust naar in onze winkel!

Zwarte elegantie voor de Nederlandse vrouw

De zwarte jurkjes van Juffrouw Jansen zijn speciaal voor de Nederlandse vrouw gemaakt en vormen al jaren de basis voor de collecties. Door de tijdloze elegantie en uitzonderlijk goede kwaliteit van het katoen kun je lang genieten van de jurkjes van Juffrouw Jansen. Je vrouwelijkheid wordt zeker benadrukt door de mooie strikken en plooien op de juiste plaatsen. Wil je lang plezier hebben van een zwart item van Juffrouw Jansen dan zul je geen spijt krijgen van je aankoop!

Naast zwart wordt er beperkt gebruik gemaakt van andere kleuren, zoals wit en kobaltblauw. Nieuwe brei-structruren geven een nieuwe twist aan de tijdloze modellen van Juffrouw Jansen. De klassiekers spelen een hoofdrol in de collectie en worden rijker gemaakt door zwarte, verschillende materialen. Door spannende samenstellingen in structuren zien we weer een up-to-date collectie zonder de typerende stijl van Juffrouw Jansen te verliezen. 

Persoonlijk advies

Niets zo leuk als de start van een nieuw seizoen! Wat zijn de trendkleuren dit seizoen? Welke stijl is helemaal van nu? En hoe reageren onze klanten op de nieuwste ontwerpen? Het team van Lenssen Manders is razend benieuwd naar je reactie en de dames helpen je graag met het uitzoeken van je nieuwe outfit!

Perfect fit van de je nieuwe outfit

Heb jij je droomoutfit in onze winkel gevonden, maar moet hij nog perfect op maat gemaakt worden? Geen probleem, dat kunnen we! We hebben namelijk de beste coupeuses in huis die jou het werk graag uit handen nemen.

Lenssen Manders Modecheques

Wil je je geliefde, je beste vriendin, je moeder, je zus of wie dan ook feliciteren of gewoon eens verrassen? Geef dé Lenssen Manders Modecheque: het ideale cadeau voor fashionliefhebbers. Deze is voor elk gewenst bedrag te verkrijgen bij Lenssen Manders Mode "voor haar".

Fashion Café

Het is heerlijk om tijdens het shoppen even onderuitgezakt te lounchen in ons sfeervolle Fashion Café. Onder het genot van een kop koffie of thee kom je even bij van alle mode-impressies en blader je op je gemak door fashion magazines boordevol inspirerende trends.