Naar boven

MAC

MAC

MAC voor haar

MAC heeft goede, comfortabele broeken. Waar je ook mee bezig bent maakt niet uit voor een MAC-broek, want deze broeken zijn net zo flexibel als jij. Door zorgvuldige selectie van materialen en designs begrijpen zij precies waar je naar opzoek bent: namelijk de perfecte broek. En als je hem gevonden hebt: onthoudt dan de naam van de broek, want dan kom je hem vast weer tegen in een ander kleurtje in de nieuwe collectie!

Damescollectie MAC bij Lenssen Manders Mode "voor haar"

Wij vrouwen houden van de DREAM broek van MAC. De naam zegt het al: van deze broek droomt iedere vrouw! In deze super elastische broek zie je er smaller uit dan in welke broek dan ook! Met het hoge draagcomfort en de boost in zelfvertrouwen wil je deze broek elke dag wel aan hebben! Ook hebben we andere modellen van MAC zoals de Carrie Pipe, Lexy en Anouk T.

Dream maakt je dag helemaal goed! Hij zit geweldig en is supercomfortabel! Tip: je mag gerust een maatje kleiner pakken dan je gewend bent :)

Carry Pipe heeft een rechte pasvorm, maar wel met een moderne taillehoogte. Met de rechte pijp een prima basisbroek.

MAC online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De broeken van MAC zijn online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkels Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode 'voor haar' in Mierlo. 

Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661100 voor mannenmode en 0492-661262 voor damesmode. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.

Vergelijkbare damesmode vind je bij...

Angels Jeanswear | Geisha | Mavi