Naar boven

Marc O’Polo

Marc O’Polo

Marc O'Polo verkrijgbaar bij Lenssen Mannenmode

Lenssen Mannenmode heeft een uitgebreide collectie herenmode en voor elke man iets in huis. Graag willen wij je de collectie van Marc O'Polo zelf laten ervaren, want alleen door aan te trekken kom je er achter of het iets voor je is. Helaas hebben wij deze collectie nog niet beschikbaar op onze webshop.

Ga voor stijlvol sportief met Marco O’Polo

Marc O’Polo heeft zijn roots in Zweden liggen wat je terug ziet in het materiaalgebruik. Het gebruik van natuurlijke materialen legt de basis voor de modebewuste man, maar ook voor de kwaliteitszoeker. De stijl van Marc O’Polo valt te omschrijven als urban, eenvoud, persoonlijkheid, kwaliteit en innovatief.

 

Inspiratievolle mode bij Casuals & More by Lenssen Mannenmode

Sommige mannen vinden het lastig om door het enorme aanbod in mannenmode hun eigen weg te vinden naar een passend look. Ons Lenssen Mannenmode Team helpt je daar graag bij. In de corner van Casuals & More by Lenssen Mannenmode vind je alle topmerken voor casualwear zoals Vanguard, Marc O'Polo, State of Art, Bugatti en Fellows United. Ook zijn er een aantal topmerken voor de perfecte broekervaring: Meyer, Alberto en MAC hebben altijd een standaardcollectie verkrijgbaar met aanvullingen voor het actuele modebeeld.

Persoonlijk advies

Het Lenssen Mannenmode Team weet precies wat er in de winkel hangt, bovendien hebben ze verstand van zaken en staan ze klaar om iedereen van gedegen advies te voorzien. Zie je tussen de bomen het bos niet meer? Geen nood, want onze medewerkers zorgen ervoor dat jij stoer en fris gekleed gaat volgens de laatste modetrends!

Perfect fit van de je nieuwe outfit

Mag je nieuwe colbert net iets strakker of die spijkerbroek een centimeter of twee korter? Zoals je van ons bent gewend, staat service bij Lenssen Mannenmode voorop. Niet voor niets werken we al jaren met deskundige coupeuses die je kleren perfect op maat maken.

Lenssen Mannenmode cadeaucheque

Heerlijk om te krijgen (lees: en te verzilveren), maar vooral ook heel leuk om te geven: de cadeaucheque van Lenssen Mannenmode. Verkijgbaar in elk gewenst bedrag.

Coffee Corner

Even bijkomen tijdens het shoppen? Soms is het nodig. En dat kan gelukkig in de Coffee Corner. Lekker onder het genot van een kop koffie, cappuccino, latte macchiato of een glas thee, terwijl je in alle rust wat magazines doorbladert. Precies wat je nodig hebt om inspiratie op te doen voor je nieuwe garderobe!