Naar boven

Mos Mosh

Mos Mosh

Perfecte pasvormen van Mos Mosh

Mos Mosh is een Deens fashionmerk dat is opgericht in het voorjaar van 2010. De man achter Mos Mosh is Kim Hyldahl die al vele jaren ervaring heeft in de mode en design industrie. Mosh Mosh staat bekend om het ontwerpen van prachtige jeans met een goede pasvorm en een eigentijds design. In een paar jaar tijd heeft Mos Mosh al een goede reputatie opgebouwd bij de Europeese vrouwen. Mosh Mosh is een vrouwelijk merk met een rauwe en ongepolijste twist. Het merk heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van perfecte pasvormen.

Mos Mosh online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Mos Mosh is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij...

Juffrouw Jansen | Aaiko | Rinascimento