Naar boven

Myrna

MyrnaVrouwelijk en trendy fashion

In 2017 lanceerde Myrna Goossen in samenwerking met NED International haar eigen kledinglijn. Naar eigen zeggen is de collectie erg vrouwelijk en trendy. Dat kunnen wij alleen maar beamen. De collectie van Myrna By Led is rijk, met veel aandacht voor unieke dessins. Er is altijd oog voor het vrouwelijke silhouet, zonder in te leveren op het draagcomfort. Over het algemeen bestaat de kleding in de collectie uit rustige kleuren en unieke patronen. Het is nette kleding die er net wat meer uitspringt dan de gemiddelde kantooroutfit. Tegelijkertijd zou een Myrna by NED-outfit niet misstaan op een feestje. Kortom, stijlvolle vrouwenkleding voor ieder moment!

Myrna online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Myrna is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Gerry Weber | Betty Barclay