Naar boven

OLYMP

OLYMP
Olymp

Olymp overhemden verkrijgbaar bij Lenssen Mannenmode

Lenssen Mannenmode heeft een uitgebreide collectie herenmode en voor elke man iets in huis. Graag willen wij je de collectie van Olymp zelf laten ervaren, want alleen door aan te trekken kom je er achter of het iets voor je is. Helaas hebben wij deze collectie nog niet beschikbaar op onze webshop.

Succesvolle look met een overhemd van Olymp

De overhemden van Olymp leggen de basis voor je hele outfit én voor je succesvolle dag! Alleen in een overhemd van Olymp bereik je “Olympische hoogte”, aldus Olymp zelf. Met een uitgebreide collectie kan voor elke man met elke maat het perfecte overhemd gevonden worden.

Bij Lenssen Mannenmode bieden wij standaard de Modern Fit en de Body Fit/Level 5 aan. Typerend voor de Modern Fit is dat ze strijk- en kreukelvrij zijn! Doordat de overhemden van 100% ecologisch katoen zijn gemaakt, zijn ze actief ademend en huidvriendelijk. De Body Fit/Level 5 –overhemden zijn getailleerd en super comfortabel door het stretchende materiaal. Deze overhemden zijn makkelijk in onderhoud, strijken gaat haast vanzelf!

Overhemden met grote maten

Voor de mannen met de langere armen is er een mogelijkheid om speciaal hiervoor overhemden te bestellen met extra lange mouwen. Ook voor mannen met een maatje meer zijn er overhemden van Olymp. Deze zijn niet verkrijgbaar via de webshop, maar wel in onze winkel. Schroom niet om hier naar te informeren! We kijken graag voor je naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Het Lenssen Mannenmode Team weet precies wat er in de winkel hangt, bovendien hebben ze verstand van zaken en staan ze klaar om iedereen van gedegen advies te voorzien. Zie je tussen de bomen het bos niet meer? Geen nood, want onze medewerkers zorgen ervoor dat jij stoer en fris gekleed gaat volgens de laatste modetrends!

Perfect fit van de je nieuwe outfit

Mag je nieuwe colbert net iets strakker of die spijkerbroek een centimeter of twee korter? Zoals je van ons bent gewend, staat service bij Lenssen Mannenmode voorop. Niet voor niets werken we al jaren met deskundige coupeuses die je kleren perfect op maat maken.

Lenssen Mannenmode cadeaucheque

Heerlijk om te krijgen (lees: en te verzilveren), maar vooral ook heel leuk om te geven: de cadeaucheque van Lenssen Mannenmode. Verkijgbaar in elk gewenst bedrag.

Coffee Corner

Even bijkomen tijdens het shoppen? Soms is het nodig. En dat kan gelukkig in de Coffee Corner. Lekker onder het genot van een kop koffie, cappuccino, latte macchiato of een glas thee, terwijl je in alle rust wat magazines doorbladert. Precies wat je nodig hebt om inspiratie op te doen voor je nieuwe garderobe!