Naar boven

OLYMP

OLYMP

Olymp

Succesvolle look met een overhemd van Olymp

De overhemden van Olymp leggen de basis voor je hele outfit én voor je succesvolle dag! Alleen in een overhemd van Olymp bereik je “Olympische hoogte”, aldus Olymp zelf. Met een uitgebreide collectie kan voor elke man met elke maat het perfecte overhemd gevonden worden.

Bij Lenssen Mannenmode bieden wij standaard de Modern Fit en de Body Fit/Level 5 aan. Typerend voor de Modern Fit is dat ze strijk- en kreukelvrij zijn! Doordat de overhemden van 100% ecologisch katoen zijn gemaakt, zijn ze actief ademend en huidvriendelijk. De Body Fit/Level 5 –overhemden zijn getailleerd en super comfortabel door het stretchende materiaal. Deze overhemden zijn makkelijk in onderhoud, strijken gaat haast vanzelf!

de mannen met de langere armen is er een mogelijkheid om speciaal hiervoor overhemden te bestellen met extra lange mouwen. Ook voor mannen met een maatje meer zijn er overhemden van Olymp. Deze zijn niet verkrijgbaar via de webshop, maar wel in onze winkel. Schroom niet om hier naar te informeren! We kijken graag voor je naar de mogelijkheden.

Olymp online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Olymp is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 11 00.


Vergelijkbare mannenmode vind je ook bij;

Desoto | John Miller