Naar boven

Pearly King

Pearly King

Pearly King verkrijgbaar bij Lenssen Mannenmode

Lenssen Mannenmode heeft een uitgebreide collectie herenmode en voor elke man iets in huis. Graag willen wij je de collectie van Pearly King zelf laten ervaren, want alleen door aan te trekken kom je er achter of het iets voor je is. Helaas hebben wij deze collectie nog niet beschikbaar op onze webshop.

Pearly King voor échte mannen

Pearly King heeft tijdloze, mannelijke kleding voor de rebelse, zorgeloze man. Deze vibe is doordrongen tot in poriën van het team van Pearly King. De kleding van Pearly King wordt gemaakt met de nadruk op de rijke details en luxe materialen, maar moet bovendien betaalbaar zijn. Pearly King hecht waarde aan het milieu en kan door de eigen distributieketen de hoge kwaliteit blijven waarborgen.

Wist je trouwens dat de patronen nog steeds met de hand getekend en geknipt worden? Geen machine kan op tegen de 40 jaar lange ervaring van de ambachtelijke kleermakers van Pearly King.

Persoonlijk advies

Het Lenssen Mannenmode Team weet precies wat er in de winkel hangt, bovendien hebben ze verstand van zaken en staan ze klaar om iedereen van gedegen advies te voorzien. Zie je tussen de bomen het bos niet meer? Geen nood, want onze medewerkers zorgen ervoor dat jij stoer en fris gekleed gaat volgens de laatste modetrends!

Perfect fit van de je nieuwe outfit

Mag je nieuwe colbert net iets strakker of die spijkerbroek een centimeter of twee korter? Zoals je van ons bent gewend, staat service bij Lenssen Mannenmode voorop. Niet voor niets werken we al jaren met deskundige coupeuses die je kleren perfect op maat maken.

Lenssen Mannenmode cadeaucheque

Heerlijk om te krijgen (lees: en te verzilveren), maar vooral ook heel leuk om te geven: de cadeaucheque van Lenssen Mannenmode. Verkijgbaar in elk gewenst bedrag.

Coffee Corner

Even bijkomen tijdens het shoppen? Soms is het nodig. En dat kan gelukkig in de Coffee Corner. Lekker onder het genot van een kop koffie, cappuccino, latte macchiato of een glas thee, terwijl je in alle rust wat magazines doorbladert. Precies wat je nodig hebt om inspiratie op te doen voor je nieuwe garderobe!