Naar boven

Penn & Ink N.Y

Penn & Ink N.Y
Penn & Ink

Ga altijd op weg in de comfort en stijl van Penn & Ink

Altijd onderweg, ambitieus en een voorbeeld voor haar omgeving. Dat is de vrouw waar Penn & Ink haar collectie voor maakt. Noem het stylish met bohemian chic, orgineel is het zeker. Comfortabele shirts en gemakkelijke rokken en broeken zitten uiterst prettig, zeker als je veel onderweg bent.

Shop Penn & Ink online en offline

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. De collectie van Penn & Ink is online verkrijgbaar, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661262. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel, want het aanbod op de webshop kan verschillen met die van de winkel.

Is sporty chic helemaal jou stijl?

Dan is Penn & Ink echt iets voor jou! Maar maak ook eens een uitstapje naar Expresso of Yaya. Deze merken zijn dan perfect om je outfit nog meer eigenheid te geven door een item van Penn & Ink te combineren met bijv. een mooi colbert van Expresso of een hip broekje van Yaya.

150 topmerken onder één dak dichtbij Eindhoven

Mierlo is hét modedorp rondom Eindhoven. Bij Lenssen Manders Mode "voor haar" kun je lekker op je gemak shoppen. Met ruim 1600 m2 is zij de grootste zelfstandige damesmodewinkel van Zuid Nederland. De echte fashionista's weten ons al langer te vinden, maar een bezoek aan Mierlo is zeker de moeite waard. Wist je dat wij meer dan 150 verschillende merken in huis hebben? Dan is "goed slagen" een kwestie van tijd.