Naar boven

PME Legend

PME Legend
PME LEGEND

In weer en wind met PME Legend

De legendarische piloten in het zuiden van de USA zijn de inspiratiebron voor de ontwerpers van PME Legend. Dit gebied staat bekend om de extreme weersveranderingen, waardoor altijd de situatie kan veranderen en daar moet je rekening mee houden. Hier is geen plaats voor de man in het pak, maar hier moet hard gewerkt worden met olie besmeerde vliegtuigen. Praktische jeans, gewassen shirts, niet te netjes, maar casual. De vintagelook is PME Legend op het lijf geschreven.

Naast de verschillende jeans en shirts, heeft Lenssen Mannenmode ook de geruite overhemden en de sportieve sneakers! Dat betekent dat je compleet in PME Legend gestoken kan worden!

Stoere schoenen van PME Legend in de winkel

In de winkel hebben wij ook speciaal voor jou de schoenen van PME Legend. Elk seizoen kijken we naar de collectie van Jeans & More by Lenssen Mannenmode om bijpassende schoenen te scoren. Deze stoere sneakers maken je hele PME Legend-outfit compleet! 

PME Legend online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. De collectie van PME Legend is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661100. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.