Naar boven

Rino & Pelle

Rino & Pelle

Rino & Pelle jassen verkrijgbaar bij Lenssen Manders Mode "voor haar"

Lenssen Manders Mode "voor haar" heeft een uitgebreide collectie damesmode voor elk kleedmoment. Graag willen wij je de collectie van Rino & Pelle persoonlijk laten zien, want helaas hebben wij deze collectie nog niet beschikbaar op onze webshop. Vraag er gerust naar in onze winkel!

Helemaal leatherlicious met jacks van Rino & Pelle

De jacks van Rino & Pelle zijn ontstaan vanuit perfectie. Perfectie naar die mooie leren jack. De hoogwaardige kwaliteit van het leer is hoog. Deze stoere jacks maken je outfit helemaal af wanneer de dagen net iets te koud zijn! 

De korte, sportieve jasjes van Rino & Pelle zijn gebaseerd op de stoere rider look, maar dat wil niet zeggen dat je ze probleemloos kunt combineren met een chique jurkje of rok. Deze stoere jasjes zijn van hoogstaande kwaliteit en geven je outfit een boost.

Persoonlijk advies

Niets zo leuk als de start van een nieuw seizoen! Wat zijn de trendkleuren dit seizoen? Welke stijl is helemaal van nu? En hoe reageren onze klanten op de nieuwste ontwerpen? Het team van Lenssen Manders is razend benieuwd naar je reactie en de dames helpen je graag met het uitzoeken van je nieuwe outfit!

Perfect fit van de je nieuwe outfit

Heb jij je droomoutfit in onze winkel gevonden, maar moet hij nog perfect op maat gemaakt worden? Geen probleem, dat kunnen we! We hebben namelijk de beste coupeuses in huis die jou het werk graag uit handen nemen.

Lenssen Manders Modecheques

Wil je je geliefde, je beste vriendin, je moeder, je zus of wie dan ook feliciteren of gewoon eens verrassen? Geef dé Lenssen Manders Modecheque: het ideale cadeau voor fashionliefhebbers. Deze is voor elk gewenst bedrag te verkrijgen bij Lenssen Manders Mode "voor haar".

Fashion Café

Het is heerlijk om tijdens het shoppen even onderuitgezakt te lounchen in ons sfeervolle Fashion Café. Onder het genot van een kop koffie of thee kom je even bij van alle mode-impressies en blader je op je gemak door fashion magazines boordevol inspirerende trends.