Naar boven

SPM

SPMHippe damesschoenen

Het Nederlandse schoenenmerk SPM shoes & boots is gespecialiseerd in de productie van trend volgende schoenen. SPM biedt deze trendy schoenen aan tegen zeer scherpe prijzen. Voor de productie van SPM schoenen en laarzen wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en leersoorten, om kwaliteit van de schoenen te garanderen. Omdat de schoenen van SPM erg trendvolgend zijn, wordt vaak gebruik gemaakt van prachtige details zoals studs en gespen. Vooral de enkellaarsjes van SPM en SPM laarzen zijn voorzien van deze mooie details. Bovendien biedt SPM een grote verscheidenheid aan stijlen. Van business tot casual, van trendy tot klassiek en van stoer tot chique. Er is een SPM schoen voor elke stijl en voor elke gelegenheid!

SPM online en offline verkrijbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van SPM is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je ook bij;

Via Vai | Red Rag