Naar boven

Stones

Stones
Stones

Unieke colberts voor de modebewuste man

Stones is de betrouwbare partner in je zoektocht naar fashion: de juiste pasvorm met de juiste aandacht voor details. In elke gelegenheid kun je vertrouwen hebben op de kwaliteit van Stones. Ze streven er naar stijlvolle klassiekers te combineren met jonge, urban stijlen. De colberts zijn echt iets voor jou als je je helemaal kan vinden in de Smart Business look of de Smart Casual look.

Prachtige colberts van Stones in de collectie

De colberts van Stones hebben iets extra’s meegekregen om de boel iets minder serieus te nemen: opvallende knopen, uitzonderlijke prints en verfijnde afwerking van details. Er is veel blauw te zien, waardoor de collectie gemakkelijk te combineren is met de rest van je garderobe. Echt voor elke gelegenheid is er wel een vlotte combinatie mogelijk!

Stones in de collectie van Suits & More by Lenssen Mannenmode

In onze corner Suits & More by Lenssen Mannenmode vind je een uitgebreide collectie colberts, kostuums en maatpakken voor diverse gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een business-suit of nou juist een kostuum zoekt voor een feestelijke aangelegenheid, je kan met een complete outfit de deut uit stappen. Stones is één van onze toppers, maar denk ook eens aan Blue Industry, Born with Appetite of Jackett & Sons.

Wil je graag iets specifieks komen passen? Om teleurstelling te voorkomen bel dan even naar 0492-661100. Wij kijken graag voor je of het artikel op voorraad is in de winkel.