Naar boven

Superdry

Superdry

SuperdryInternationale fusion in collecties

Superdy maakt gebruik van internationale talenten: Japan staat bekend om de geweldige handtekeningen, Groot Brittannië om de iconische stijlen en Amerika om de vintage look. Alles bij elkaar zorgt dit voor een internationale spanningsboog: goed zittende mode met een unieke uitstraling.

Grafische prints op klassieke shirts vormen de basis van Superdry. De stijl is gebaseerd op Amerikaanse sportshirts en zijn typerende lettertypes in jaren 60 stijl. Een hele sportieve uitvoering van Superdy dus!

Superdry online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Superdry is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 11 00.Vergelijkbare mannenmode vind je bij;

Scotch and Soda | Vanguard