Naar boven

Vanguard

Vanguard
Vanguard


Stoere collectie

Vanguard gaat voor de nomadische ontdekkingen van een biker. De stoere elementen worden zorgvuldig tegenover vrijheid afgezet. Alles valt samen te vatten als die stoere vrijbuiter, genietend van zijn nomadisch bestaan. Van jeans tot shirt, in alles kun je de biker terug vinden.

De biker-look van Vanguard valt te omschrijven als stoer, maar stijlvol. Jeans gecombineerd met overhemden en colberts. Polo’s met sportieve korte jacks. Gilets en spijkerjassen worden overal mee gecombineerd om die stijlvolle look te behouden. 

Vanguard online en offline verkrijgbaar

Lenssen Mode Mierlo is een samenwerkingsverband van Lenssen Mannenmode en Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

De collectie van Vanguard is online verkrijgbaar bij Lenssen Mode Mierlo, als ook offline in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. 

Daarnaast bieden we online de mogelijkheid om het artikel(en) waar uw oog op is gevallen, te reserveren. Vervolgens kan dit gepast worden in onze fysieke winkel Lenssen Mannenmode in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 11 00.Vergelijkbare mannenmode vind je bij; 

State of Art