Naar boven

Algemene vragen

In de winkel zie ik meer merken en producten dan ik op de webshop terug kan vinden, klopt dit?

Het aanbod op de webshop en in onze fysieke winkels kan verschillen van elkaar. Er kunnen merken en producten op de webshop staan die niet in de winkels verkocht worden en vica versa.

In welke browser kan ik de webshop het beste bekijken?

Onze webshop is voor een optimale gebruikerservaring het beste te bekijken via één van de volgende browsers: Google Chrome, Safari 5.0 of hoger, Internet Explorer 9 of 10 of Firefox 14 en hoger. Het kan zijn dat de kleur van de afgebeelde producten beïnvloed wordt door uw beeldscherminstellingen.

Hoe geef ik mijn nieuw (e-mail)adres door?

In jouw account kun je zelf jouw adres wijzigen door in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord en naar accountgegevens te gaan. Vervolgens klik je op wijzig gegevens om jouw adres te wijzigen. 
Let op: reeds gedane bestellingen worden niet automatisch gewijzigd!

Ik ben mijn wachtwoord/gebruikersnaam vergeten, wat nu?

Ben je het wachtwoord of gebruikersnaam van je account vergeten? Geen paniek, je kunt je wachtwoord of gebruikersnaam opnieuw aanvragen via de inlogpagina. Je ontvangt hierna een mailtje, met je inloggegevens. Klik hier om direct je inloggegevens op te vragen.

Kun je betalen met cadeaubonnen?

In onze winkels kun je betalen met de Fashioncheque en onze eigen cadeaubonnen. In de webshop kun je helaas niet betalen met Fashioncheques en cadeaubonnen.

Wat als één van de artikelen niet voorradig is, wanneer krijg ik dan mijn bestelling?

De artikelen die niet op voorraad zijn, kunnen niet worden uitgeleverd. Het bedrag wat je hiervoor hebt overgemaakt, wordt zo snel mogelijk gecrediteerd. De overige artikelen van de bestelling worden naar je opgestuurd.

Wat is wettelijke garantie en is dat hier van toepassing?

Wettelijke garantie wil zeggen dat je als consument er van uit kunt gaan dat het product datgene doet wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. De wettelijke garantie is dan ook van toepassing wanneer je via onze webshop artikelen besteld.