Naar boven

Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Tijdens het bestelproces kun je je bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk:

  • iDeal - gratis
  • Creditcard: Visa, Mastercard - gratis
  • AfterPay - € 1,95

Wat is AfterPay?

AfterPay is een nieuwe betaalmethode in de wereld van online betalen. AfterPay voert voor Lenssen Mode Mierlo het volledige achteraf betaalproces uit. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website: www.afterpay.nl

Hoe gaat een AfterPay-betaling in zijn werk?

Wanneer je voor deze optie kiest, ontvang je een bericht van AfterPay met daarin het openstaande bedrag. Via een link in de e-mail van AfterPay kun je via iDeal betalen, of je kunt binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen zelf het bedrag van de factuur overboeken via internetbankieren.

Mocht je artikelen terugsturen dan wordt het bedrag van de geretourneerde artikelen onder aftrek van de retourkosten van € 4,95 in mindering gebracht.

Worden er transactiekosten berekend?

Wanneer je met iDeal of Crditcard wilt betalen worden geen transactiekosten berekend. Wil je graag achteraf betalen met AfterPay? Dan brengen wij € 1,95 in rekening aan transactiekosten.

Ik heb een couponcode, hoe werkt dit?

Tijdens het afrekenproces kun je de code invoeren. De actie wordt direct zichtbaar in het betaaloverzicht.

Spaar ik ook punten met mijn online aankoop?

Nee, met je online aankoop spaart je geen punten.

Zijn de prijzen in de webshop in- of exclusief BTW?

De prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.