Naar boven

Reserveren

RESERVEREN VAN ARTIKELEN


Hoe reserveer ik een artikel?


Reserveren op onze webshop is heel eenvoudig. Ga naar het artikel naar keuze klik op de button ‘’Reserveer in winkel’’. Daarna kiest u de winkel: "Lenssen dames" voor damesmode en "Lenssen heren" voor mannenmode. Vervolgens kiest u de juiste maat en vult u uw gegevens in. Als alles is ingevuld drukt u op "reserveren" en de reservering is geplaatst. U heeft hiervoor geen account nodig. 


Waarom zijn niet alle artikelen te reserveren in de winkel?


Momenteel is er een gedeelte van het assortiment van de winkel online te reserveren. Nog niet alle producten worden hier vertoond. 


Hoeveel artikelen kan ik tegelijk reserveren?


U kunt 2 maten per artikel tegelijk reserveren. Wilt u meer artikelen reserveren dan kunt u meerdere reserveringen plaatsen.


Hoe kan ik mijn reservering betalen?


Als u een reservering heeft geplaatst hoeft u nog geen betaling te doen. In onze winkel kunt u het gekozen artikel passen. Is het artikel goed kunt u aan onze kassa betalen op verschillende manieren, namelijk:

·         Contant

·         Pinnen

·         Creditcard

·         Lenssen Manders Modecheque /Lenssen Mannenmode Cadeaucheque

·         Fashion Cheque

·         VVV cadeaubon


Hoe weet ik dat mijn reservering is gelukt?


Als u een reservering hebt geplaatst dan krijgt u van ons een bevestiging per mail. Hierop staat een overzicht van de door u gereserveerde artikelen. Wanneer we de reservering klaar hebben hangen, krijgt u een mail waarin staat dat de reservering kan worden gepast in de winkel.


Kan ik mijn reservering annuleren?


Ja, u kunt uw reservering annuleren. Bel hiervoor naar 0492 - 66 12 62 (damesmode) 0492 - 66 11 00 (mannenmode) of stuur een mail naar klantenservice@lenssenmodemierlo.com.


Hoelang duurt het voordat mijn reservering klaar hangt?


Tijdens openingstijden van onze winkel duurt het maximaal 2 uur voordat de reservering klaar hangt. Bestelt u op tijden dat de winkel gesloten is dan hangt de reservering maximaal 1 uur nadat de winkel open is klaar. Uiteraard mag u altijd met onze klantenservice bellen of de reservering al klaar hangt bij de kassa: 0492 - 66 12 62 (damesmode) of 0492 - 66 11 00 (mannenmode).


Hoe lang blijft mijn reservering apart hangen?


De reservering blijft maximaal 2 werkdagen apart hangen, nadat u een mail ontvangt dat de reservering klaar hangt. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag. Daarna gaan de artikelen weer terug de winkel in.


Waar kan ik de reservering ophalen?


De reservering kunt u ophalen in onze winkel bij de kassa. Voor mannenmode gaat u naar de winkel van Lenssen Mannenmode op dorpsstraat 95 te Mierlo. Voor damesmode gaat u naar de winkel van Lenssen Manders Mode "voor haar" aan de dorpsstraat 161b te Mierlo. Houd altijd het reserveringnummer bij de hand die in de bevestigingsmail staat.