Naar boven

Damesmode

Wintercollectie

De winter is begonnen! De kleuren spreken boekdelen; prachtige bruinen en warme brique kleuren. Maar ook de lichtere kleuren zien we veel terug in het modebeeld. Mooi kraakhelder wit, zachte pastel kleuren en warme aardetinten. Vernieuwend is het dragen van natuurlijke kleuren en materialen in ton-sur-ton; alles in één kleur. 

Mode voor haar - van Lenssen Manders Mode 'voor haar'

Lenssen Manders Mode 'voor haar' is altijd op zoek naar de beste, nieuwste, mooiste, uitgesproken en meest trendy mode die er is. Want shoppen doen vrouwen nou eenmaal héél erg graag. Lees hier meer over Lenssen Manders Mode 'voor haar' en ontdek de modewereld door onze ogen! Met meer dan 1600m2 en ruim 150 merken onder één dak moet iedere vrouw kunnen slagen. 

24/7 shoppen bij Lenssen Mode Mierlo

Ga naar www.lenssenmodemierlo.nl en laat je 24/7 verleiden door de mooiste merken die we speciaal voor jou geselecteerd hebben. Wil je zeker van dat favoriete item zijn? Shop dan dat artikel en laat het thuis bezorgen! Of wil je liever dat item passen in de winkel? Ook heb je de mogelijkheid om het item te reserveren en vervolgens passen in de winkel!  

Vind je het lastig om te kiezen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe outfit? Onze mode-experts helpen je graag en staan klaar, op gepaste afstand, met goed advies en een kop koffie.