Naar boven

Damesmode

Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Nieuwe najaarscollectie

Zeg hallo tegen het nieuw winter modeseizoen! De trends zien we vooral terugkomen in de prints. We gaan steeds verder de jungle in voor de snake print op schoenen en blouses. Ruiten zijn niet weg te slaan in pakken met vernieuwde snit. Ook de Hermès van de jaren 80 is een veelvoorkomende print die we zien op jurken en rokken. Hou je het liever wat cleaner? Ga dan voor een trui of vest in mooie wolwitten of een andere kleur uit het warme herfstpallet.

Mode voor haar - van Lenssen Manders Mode 'voor haar'

Lenssen Manders Mode 'voor haar' is altijd op zoek naar de beste, nieuwste, mooiste, uitgesproken en meest trendy mode die er is. Want shoppen doen vrouwen nou eenmaal héél erg graag. Lees hier meer over Lenssen Manders Mode 'voor haar' en ontdek de modewereld door onze ogen! Met meer dan 1600m2 en ruim 150 merken onder één dak moet iedere vrouw kunnen slagen. 

Dag en nacht online shoppen bij Lenssen Mode Mierlo

Shoppen bij Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ doe je nu ook ná sluitingstijd! Ga naar www.lenssenmodemierlo.nl en laat je 24/7 verleiden door de mooiste merken die we speciaal voor jou geselecteerd hebben.

Vind je het lastig om te kiezen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe outfit? Kom dan eens langs in onze winkel in Mierlo! Onze modeadviseuses helpen je graag en staan klaar met goed advies en een kop koffie.