Naar boven

Damesmode

Nieuwe voorjaars- en zomercollectie!

Er staat een uitbundig kleurrijk modeseizoen voor de deur. Dat uitbundige zie je terug in de combinatie van kledingstukken met verschillende prints. Ruiten, strepen, paisley en dieren- en bloemenprints, alles kan en mag. Maar de mode is niet alleen maar uitbundig. Blazers en rokken, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen matchen juist mooi met elkaar. Subtiele dessins als strikken en ceinturen geven het net die finishing touch. Zelfs de schoenen, tasjes en accessoires zijn afgestemd op een outfit.

Mode voor haar - van Lenssen Manders Mode 'voor haar'

Lenssen Manders Mode 'voor haar' is altijd op zoek naar de beste, nieuwste, mooiste, uitgesproken en meest trendy mode die er is. Want shoppen doen vrouwen nou eenmaal héél erg graag. Lees hier meer over Lenssen Manders Mode 'voor haar' en ontdek de modewereld door onze ogen! Met meer dan 1600m2 en ruim 150 merken onder één dak moet iedere vrouw kunnen slagen. 

Dag en nacht online shoppen bij Lenssen Mode Mierlo

Shoppen bij Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ doe je nu ook ná sluitingstijd! Ga naar www.lenssenmodemierlo.nl en laat je 24/7 verleiden door de mooiste merken die we speciaal voor jou geselecteerd hebben.

Vind je het lastig om te kiezen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe outfit? Kom dan eens langs in onze winkel in Mierlo! Onze modeadviseuses helpen je graag en staan klaar met goed advies en een kop koffie.