Naar boven

Dames Accessoires

Trends in accessoires najaar 2020

Soms heeft je outfit nét dat extraatje nodig. En wat is er leuker om een bijpassend sieraad, tas, sjaaltje of riem uit te kiezen. We zien dit najaar veel sjaals in een mooie print. De sieraden mogen weer lekker opvallend en vooral goud zien we erg veel terug. Draag eens een saillor cap. Staat stoer en hip! Heb je een jurk aan of een trui, stijl je outfit af met een riem, inclusief fashionable knoop, om je taille. Leef je helemaal uit in de accessoireshoek voorzien van de laatste trends.

Sailor cap

De sailor cap is niet te missen in je kast. Of ie nou je outfit afmaakt of dé oplossing is voor je bad hair day; de sailor cap komt altijd van pas. Eén ding is zeker; hij is niet meer weg te denken dit seizoen. De sailor cap trend is alweer een tijdje terug van weggeweest. In de jaren 60 was het een hit en sinds vorig jaar is hij weer helemaal terug, en daar zijn we heel blij mee. Veel influencers worden al een tijdje gespot met de sailor hat of fisherman’s hat. En dat is niet gek, want dit accessoire kan namelijk altijd. Hij is chique, stoer en vrouwelijk tegelijkertijd en je kan er eindeloos mee combineren.

Accessoirehoek bij Lenssen Manders

Accessoires zijn heerlijke verzamelitems. Je hebt er nooit genoeg van! Kettingen, armbanden, tassen of mooie clutches voor ieder feest dat op ons pad komt; je shopt ze bij Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. Op zoek naar een mooie sjaal? Betty Barclay en POM hebben voor ieder wat wils. De mooiste oorbellen, kettingen en armbandjes vind je bij My Jewellery.