Naar boven

Accessoires

Trends in accessoires herfst/winter 2018-2019

Dompel jezelf onder in DE hemel. De trends in accessoires zijn gemaakt van trendy kleuren en materialen. De collecties wisselen af met uitgesproken uitstralingen en haalt haar inspiratie uit vintage erfstukken. Het kraagje met strikje is weer helemaal hot! Een trend die jouw daarnaast voorziet van een warm en cosy gevoel is de grote, wollen shawl!

Accessoires maken je outfit af!

Tassen, shawls, sieraden en lifestyle producten zijn een verwenning voor elke vrouw. Dit weten wij als Lenssen Manders maar al te goed. Daarom hebben wij dit seizoen weer goed voor jullie uitgepakt.  In onze accessoireshoek kun jij helemaal uitleven en voorzien van de laatste fashion items. 

Accessoirehoek bij Lenssen Manders

Accessoires zijn heerlijke verzamelitems. Je hebt er nooit genoeg van! Kettingen, armbanden, tassen of mooie clutches voor ieder feest dat op ons pad komt; je shopt ze bij Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. Op zoek naar een mooie sjaal? Betty Barcley en Maison Scotch hebben voor ieder wat wils. Hetzelfde geldt voor de leuke hoedjes die je tijdens regenachtige dagen je haar en hoofd droog houdt.;