Naar boven

Accessoires

Trends in accessoires voorjaar/zomer 2019

Geef je mooie outfit net die finishing toch! Naast dat het mooi moet zijn, mag het ook functioneel zijn. Heuptasjes, ook wel fanny pack of bumbag, zijn een van de meest gewilde tasjes van de zomer. Kleurrijk en uitbundig zijn dé trends bij accessoires. Oorbellen zijn groot en opvallend en kettingen en armbanden worden in lagen gedragen. Draag een leuk gekleurde hoofdband of scrunchie in je haar en je bent ready voor de zomer!

Accessoires maken je outfit af!

Tassen, shawls, sieraden en lifestyle producten zijn een verwenning voor elke vrouw. Dit weten wij als Lenssen Manders maar al te goed. Daarom hebben wij dit seizoen weer goed voor jullie uitgepakt.  In onze accessoireshoek kun jij helemaal uitleven en voorzien van de laatste fashion items. 

Accessoirehoek bij Lenssen Manders

Accessoires zijn heerlijke verzamelitems. Je hebt er nooit genoeg van! Kettingen, armbanden, tassen of mooie clutches voor ieder feest dat op ons pad komt; je shopt ze bij Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. Op zoek naar een mooie sjaal? Betty Barclay en Maison Scotch en POM hebben voor ieder wat wils. De mooiste oorbellen, kettingen en armbandjes vind je bij My Jewellery.