Naar boven

Blazers & Jasjes

Modetrends in Blazers & Jasjes voorjaar/zomer 2019

Kies voor een blazer of colbert en flaneer volgens de laatste trends over straat! Ze zijn er in korte en lange modellen. De colbert is toch wel hét item bij uitstek voor een ruitpatroon! De vorm van de colberts zijn een beetje mannelijk, maar door de details oogt deze toch vrouwelijk. Wat dit seizoen ook erg trendy is, is het broekpak. Combineer jouw mooiste blazer met bijpassende broek and you’re good to go!

Gekleurd in pak!

De comeback van het mannenpak voor vrouwen is niks nieuws, maar na de mannelijke stoffen en kleuren die we voor de winter zagen is het voor zomer 2019 tijd voor een kleurexplosie. Van pakken in snoepkleuren tot gestreepte pakken of pakken met een gekleurde print. En daar gaat geen basic top onder, maar liefst één in een contrasterende kleur.

Shop je nieuwe blazer of jasje in Mierlo

Lenssen Manders Mode ‘’voor haar’’ heeft verschillende colberts en blazers in haar collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke retro printjes? Maison Scotch en Penn & Ink N.Y hebben allerlei printjesvolle blazers in hun collectie. Bloemen, strepen en dierenprint. Voor ieder wat wils! Het broekpak is weer helemaal trendy dit seizoen. Voor een mooi pak voor op je werk kun je goed terecht bij het merk Mos Mosh. Kom snel langs en shop bij Lenssen Manders Mode “voor haar”! Heb je hulp nodig bij je zoektocht? We helpen je graag! Bel gerust voor meer informatie over ons aanbod of over de beschikbaarheid van artikelen en merken naar 0492-661262.