Naar boven

Blazers & Jasjes

Modetrends in Blazers & Jasjes herfst/winter 2018-2019

Kies voor een blazer of colbert en flaneer volgens de laatste trends over straat! Ze zijn er in korte en lange modellen. De colbert is toch wel hét item bij uitstek voor een ruitpatroon! De vorm van de colberts zijn een beetje mannelijk, maar door de details oogt deze toch vrouwelijk. Wat dit seizoen ook erg trendy is, is het broekpak. Combineer jouw mooiste blazer met bijpassende broek and you’re good to go!

Shine met een broekpak!

Sommige items leggen een lange weg af voor ze de status van mode-icoon bereiken. Wist je dat vrouwen in Amerika tot in de jaren ’90 geen broekpak mochten dragen op kantoor? Het is nu nauwelijks meer voor te stellen, maar het heeft een tijd geduurd voordat het broekpak voor vrouwen werd geaccepteerd. Tot aan de jaren ’30 van de twintigste eeuw dragen vrouwen nauwelijks broeken, behalve soms tijdens sportieve activiteiten als fietsen of paardrijden. Maar nu is het broekpak helemaal back on track!

Shop je nieuwe blazer of jasje in Mierlo

Lenssen Manders Mode ‘’voor haar’’ heeft verschillende colberts en blazers in haar collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke retro printjes? Of colbertjes die gesloten worden met een rits? In een tof merk, zoals Rinascimento en Yaya? Het broekpak is weer helemaal trendy dit seizoen. Voor een mooi pak voor op je werk kun je goed terecht bij het merk Mos Mosh. Kom snel langs en shop bij Lenssen Manders Mode “voor haar”! Heb je hulp nodig bij je zoektocht? We helpen je graag! Bel gerust voor meer informatie over ons aanbod of over de beschikbaarheid van artikelen en merken naar 0492-661262.