Naar boven

Blazers & Jasjes

Modetrends in Blazers & Jasjes najaar 2019

Kies voor een blazer of colbert en flaneer volgens de laatste trends over straat! Ga voor een oversized blazer in een ruiten-, dieren- of zelfs een camouflageprint; niets is te gek! Combineer de blazer met een flared pants met een blouse erop of een bijpassende broek zodat het een compleet pak is.

Back to the 80's!

De pakken van de jaren ’80 zijn helemaal hot! De brede schouders zijn weer helemaal back on track maar de pakken hebben wel een vernieuwde snit.

Shop je nieuwe blazer of jasje in Mierlo

Lenssen Manders Mode ‘’voor haar’’ heeft verschillende colberts en blazers in haar collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke retro printjes? Maison Scotch en Alix hebben allerlei printjesvolle blazers in hun collectie. Bloemen, strepen en dierenprint. Voor ieder wat wils! Het broekpak is weer helemaal trendy dit seizoen. Voor een mooi pak voor op je werk kun je goed terecht bij het merk Mos Mosh. Kom snel langs en shop bij Lenssen Manders Mode “voor haar”! Heb je hulp nodig bij je zoektocht? We helpen je graag! Bel gerust voor meer informatie over ons aanbod of over de beschikbaarheid van artikelen en merken naar 0492-661262.