Naar boven

Blouses & Tunieken

Modetrends in Blouses & Tunieken voorjaar/zomer 2018

Luchtige kledingstukken als blouses, jurken en rokken  en transparante elementen zorgen voor een vrij gevoel. Koele ijsblauwen, menthol groenen naast mooie zachte rozetinten zijn de kleuren die je vooral bij deze trend kunt verwachten. Metallic, glanzende details, goud en zilver geven een magisch effect aan de collectie. Deze zomerse modetrend met vrolijke fruitdessins geven je gewoon een goed gevoel. Wij zijn er blij mee!

Jouw favoriete merken in blouses en tunieken

Bij Lenssen Manders Mode "voor haar" kun je voor elke gelegenheid slagen voor een mooie blouse of tuniek. Blouses en tunieken die je vrouwelijk laten voelen en bepaalde luxe uitstralen kun je het beste vinden in onze Style Shop. Merken als Expresso en Claudia Sträter weten die snaar namelijk perfect te raken. Mag het voor jou iets gewoner en praktischer, voor elke dag? Bezoek dan eens onze Casual Shop met merken als Geisha en Tramontana.

Farao's favoriet: de tuniek

De oude Egyptenaren hebben met hun schilderingen een duidelijk beeld achtergelaten van de mode van toen, de tijd van de farao's en piramides. De tuniek bijvoorbeeld was toen helemaal hot! Linnen tunieken werden vastgemaakt en op zijn plaats gehouden door riemen, want met naald en draad iets vast zetten deden ze toen nog niet echt. Door de eeuwen heen heeft de tuniek zich ontwikkeld tot een mutlifunctioneel kledingstuk: makkelijk voor op een broek, maar kan ook als jurkje worden gedragen als hij lang genoeg is. 

Geen tijd om langs te komen in de winkel?

Geen probleem! Ook online shop je de mooiste blouses en tunieken bij Lenssen Mode Mierlo. Om dat ene leuke blousje in huis te krijgen hoef je de deur niet uit of bestel hem gewoon wanneer je druk onderweg bent. Laat je bestelling gemakkelijk thuis bezorgen of bij de dichtsbijzijnde DHL pick up point.