Naar boven

Blouses & Tunieken

Modetrends in Blouses & Tunieken voorjaar/zomer 2019

Blouses en tunieken zijn lekker luchtig en geven jou een vrij gevoel. Pastelkleuren worden afgewisseld met felle kleuren. De dessins zijn kleurrijk en de retro prints maken de blouses en tunieken dit seizoen helemaal af. Kant en strikjes geven de collectie een vrouwelijke uitstraling. Focus op de kraag! Kant, strikken en pussybows.

Kant en lieve strikjes

Een vrouw kan niet zonder blouses of tuniekjes. Een blouse bepaalt of jouw outfit trendy, casual of stijlvol is. Dus wil jij een blouse of tuniek die een bepaalde luxe uitstraalt? Mag het voor jou iets gewoner en praktischer, voor elke dag? Of wil jij een blouse die inspeelt op de laatste trends? Kijk dan eens goed naar de uitgebreide blouses- en tunieken collectie bij Lenssen Manders Mode ‘’voor haar’’.

Wil je liever langskomen bij ons in de winkel?

Geen probleem! In onze winkel zijn de blouses en tunieken verdeeld over drie afdelingen. De luxe blouses die jou je vrouwelijk laten voelen zijn te vinden in onze Style Shop. Merken als Expresso en Claudia Sträter weten die snaar perfect te raken. Voor de alledaagse en comfortabele blouses bezoek jij onze Casual Shop met merken als Geisha en Tramontana. De meest uitdagende blouses en tunieken vind je in onze Trend Shop. Fabienne Chapot en Maison Scotch verrassen ons elke keer weer met de leukste printjes! Wij helpen je graag met uw zoektocht naar de perfecte blouse of tuniek!