Naar boven

Dames Blouses en Tunieken

Modetrends in Blouses & Tunieken najaar 2020

Blouses en tunieken zijn lekker luchtig en geven jou een vrij gevoel. Printjes in overvloed bij blousjes maar we zien ook veel cleane varianten. Van milleflower tot een mooie cappuchino print. Mooie ruffles aan de kraag en mouwen.

Kant en lieve strikjes

Heb je een trui aan in een zachte kleur en wil je je look nét wat spannender? De romantische blouses met kanten kraagjes en mooie ruffles zijn perfect om te combineren onder een trui. Hierdoor maak je je outfit helemaal af.

Wil je liever langskomen bij ons in de winkel?

Geen probleem! In onze winkel zijn de blouses en tunieken verdeeld over drie afdelingen. De luxe blouses die jou je vrouwelijk laten voelen zijn te vinden in onze Style Shop. Merken als Desoto en Summum weten die snaar perfect te raken. Voor de alledaagse en comfortabele blouses bezoek jij onze Casual Shop met merken als Geisha en Tramontana. De meest uitdagende blouses en tunieken vind je in onze Trend Shop. Fabienne Chapot en Maison Scotch verrassen ons elke keer weer met de leukste printjes! Wij helpen je graag met uw zoektocht naar de perfecte blouse of tuniek!