Naar boven

Bonneterie

Modetrends in Truien & Vesten voorjaar/zomer 2018

Lange sweaters worden als jurken gedragen en eigenlijk geld de regel: zolang het maar lekker zit is het goed. Comfort met hoofdletter C is het kernwoord van de mode in 2017. Het sweatstof komt van origine uit de sportwereld. Hoodies, trainingsbroeken en vesten zijn beroemd om hun praktische rol. Draag er vooral een kraagje onder! Zo krijgt de trui meteen stijl. En of je er nou een broek of een rokje onder draagt: dat laten we aan jou over.

Een trui met geschiedenis: de coltrui

De coltrui heeft een lange geschiedenis: al in de Middeleeuwen droegen de ridders een coltrui om hun nek te beschermen tegen het schuren van het ijzer. En ook later is de coltrui vooral als functioneel kledingstuk gebruikt door marineofficieren, zeelieden en sporters en gold voornamelijk als bescherming tegen de kou. Diverse mode-iconen hebben de coltrui een boost gegeven in zijn populariteit, denk maar eens aan Audrey Hepburn, Marilyn Monroe en Twiggy. Maar ook de Apple-oprichter Steve Jobs zag je nooit zonder de zwarte turtleneck. 

Shop hier je favoriete merken voor truien en vesten

Zomer of winter shop je de truien en vesten bij Lenssen Mander Mode "voor haar". Elk seizoen is er een groot aanbod van draagbare tot trendy fashionitems. Online kun je inspiratie opdoen van wat we te bieden hebben, maar wil je echt een ruime keuze hebben dan ben je van harte welkom in Mierlo.