Naar boven

Broeken & Jeans

Modetrends in Broeken & Jeansnajaar 2019

De sportieve broek in soepele stof is helemaal hot dit seizoen. Vaak met streep op de zijkant of een korter pijpje. De flared pijpen zijn ook nog lang niet uit het modebeeld. Hoge taille en met grote ceintuurs. Bloemen en strepen maken het geheel helemaal af. Denim wordt steeds cleaner. Af en toe gebruik gemaakt van patchwork en rafels.

De rib broek

Je kent de stof misschien wel van vroeger. Corduroy is een ribstof die er fluweelachtig uitziet. Vanaf de jaren 70 werden corduroy broeken gezien als super fashionable! En ze zijn terug van weggeweest! De broek heeft die echte 70’s vibe en we zien ze in verschillende modellen. Van een rechte pijp tot skinny en ook flared. Houd de items waarmee je de broek combineert neutraal, want deze broek is al een eye-catcher op zich. We zien de broeken ook in verschillende kleuren. In neutrale kleuren, maar ook felle kleuren! Durf jij het aan?

Je favoriete broekenmerk verkrijgbaar bij Lenssen Manders Mode "voor haar"

Lenssen Manders Mode "voor haar" heeft een groot aanbod in broeken en jeans. Jouw favoriete broek vind je altijd terug in de nieuwe collectie met een update. Per afdeling, en dus ook speciaal voor jouw look, hebben we specialisten op het gebied van broeken en jeans. Bij de trend afdeling broeken en jeans van merken als Five Units en Liu Jo, bij de Casual afdeling MAC en Tramontana en bij de Style afdeling Mos Mosh en Expresso.